onsdag 23 maj 2012

Dag 9 tisdag

Idag bar de återigen väg till yellowstone men innan de så besökte vi grizzly å vargcenter. När dessa djur kommer för nära människor har amerikanerna rätt till att ta dö på dem. Detta center räddar då istället de djur de kan istället för att ta dö på dom. Söta djur, björnarna såg dock lite bakom flötet ut :) Talade om för våran guide ryan att det finns ett ställe i sverige man kan klappa vargar sa han att linda va crazy!
innan lunch besökte vi lite fler ångande gejsrar å sen lunch vid Old Faithfull och vi lyckades faktiskt tajma in ett utbrott igen! På tal om Old Faithful så va det den platsen vi förlova oss, strax innan utbrottet. ganska passande tyckte vi. Känns kul spännande och anorlunda :) när några på bussen såg atr vi förlovat oss ville de såklart se ringarna och det kändes lite kobstigt eftersom de är ju vana med feting ringar med dyra diamanter :)

när vi kom fram till jackson var det bara att slänga in väskorna å iväg igen. Mot hästarna! Linda va lyrisk och jag var mindre lyrisk, men våga inte riktigt släppa iväg henne pga språket. Men ack va de pengarna var värt de, va inte så svårt å de va himla mysigt! Dock blev det inte många bilder då jag hade fullt sjå att inte ramla av å styra rätt hästen - Slim Shady va väldigt hungrig. Efter de laga de mat åt oss, detta brukar göras på ängen men pga kylan å vinden var vi i en gammal lada. Fantastiskt gott och fräsht! Alla instämde att det var de godaste de ätit på hela resan. En cowboy talade om att det var hans mors recept då hon va tvungen att ordna middag till 35 hungriga cowboys en gång i tiden. Jag tog bild på de, kommer upp imorgon.. för nu måste jag blåsa håret å lägga mig! Paddla i fors imorgon! Yeeey!

snart har en vecka gått tillsammans med bussfolket och mer pratglada blir vi. Det är en del par och när vi sätter oss ner för att äta, håller de alla ihop och de mellan 21-23 sätter sig på annat bord. Av de små finns det en tjej som jag å linda kalllar för BlondinBella, ser likadan ut med en korsning av Britta Spjut. Alltid kort tight klänning, SMINK så det räcker åt hela svenska folket å alltid sist på bussen!
Lite annat man kan tänkas tala om... sängarna är 2 m höga, toaletterna å badkaret är typ 30 cm låga.. colan smakar såå mkt bättre här än i sverige... linda börjar bli mer tryggare i engelskan, går iväg själv till giftshops, byter några få ord med våra medresenärer så de blir ju bara bättre å bättre

På tal om inget, min visdomstand håller på att växa ut. INTE OKEJ!

2 kommentarer: